Alla nyheter fram till och med 2020-12-29

20201229
Vi har nu fått in två stycken analoger på 4-MAR.

20201226
Vi kör på mellandagsrea året ut. Rabattkoden heter “Mellandagsrea” och ger 25% rabatt.

20201214
Äntligen har vi fyllt på NEP, 1CP-LSD och 4F-AMB. Alla har fått sina ordrar skickade under fredagen den 11 december, förutom 6st som fick det skickat under helgen p.g.a. andra omständigheter. Dessa har blivit kontaktade och även dom har som sagt blivit skickade. Alla ordrar har fått som minst 50% kompensation. Så nu är alla ordrar i fas. Om man bortser ifrån att vi har varit svåra att få tag på p.g.a. att vi lagt fokus på ordrarna så hoppas vi verkligen att vi skött det relativt bra. Dom som inte fått svar på deras mail kommer fortfarande att få svar men vi kanske svarar kort och opersonligt för att hinna ikapp denna flopp. I veckan kommer vi fylla på lagret med både nytt och gammalt. Vi ber innerligt om ursäkt för dom senaste problemen och jobbar fortfarande som galningar för att göra er nöjda. Glöm ej att vi skickar alla vardagar under jul och nyår enbart för att ni ska kunna ha en schysst högtid!

20201208
Vi ligger efter med supporten p.g.a. att vi har stött på extrema problem med posten inrikes efter black week osv. Det har inneburit att vi fått lägga fokus på att försöka lösa detta. Dem ordrarna som innehåller NEP och 4F-AMB har inte blivit skickade för att en påfyllning som skulle från ett av våra lager till lagret där vi skickar ut ifrån har försvunnit. Det har aldrig varit ett problem innan men nu så har PostNord tappat bort det. Vi kommer få en påfyllning av 4F-AMB, NEP OCH 1CP-LSD under onsdag/torsdag. Det vi erbjuder är att vi skickar er order så snart vi kan med kompensation eller så kan ni få tillbaka pengarna eller välja något som ersätter produkten vi ej kan leverera för tillfället. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt. Vi kommer svara alla mail men det kan ta en dag eller två. Hinner vi ej svara er innan påfyllningen är framme så skickar vi er order med kompensation för att det inte ska behöva ta längre tid än nödvändigt. Vi hoppas allt ska va utrett denna vecka.

20201127
Nu har vi fyllt på med NEP, 3-METHYL-AMPHETAMINE och en ny cannabinoid vid namn 4F-AMB. Vi kör och en black weekend kampanj. Använd er av koden “black weekend” för att få 25% rabatt. Kan ej kombineras med andra rabatter.

20201026
Nu fungerar det att betala med BTC igen!

20201021
Vi har nu fått in en begränsad mängd av en METAMFETAMIN analog med namnet 3-METHYL-AMPHETAMINE. Vi har stora förväntningar på denna, så passa på medans det finns i lager.

20201020
Vi har för tillfället problem med BTC betalningar och har därför avaktiverat det temporärt. Vi kommer att uppdatera så fort problemet är åtgärdat.

20200925
Vi har nu fått in A-D2PV och kör en kampanj på den i någon dag.

20200925
Nu är äntligen vår ersättare till A-PIHP här, det är 3F-A-PVP. Efter en intensiv jakt på labb och substanser så hittade vi till slut ett labb i EU som kunde göra denna. Det finns många försäljare i världen som påstår sig sälja denna men vad vi vet så är det inte en enda som har denna på riktigt. Först och främst så finns det inte kinesiska labb som kan göra denna då det tydligen är svårt om inte omöjligt för dom att gör denna utan att bryta lagar. Detta är enbart rykte och spekulationer men det finns en sak att ta i beaktning innan ni jämför denna med det som dom svenska legenderna sålde på sin tid. Det är att dom stängde ner verksamheten för att dom kom på sig själva att 3F-A-PVP dom sålde va något annat som va klassat. VI VILL VA TYDLIGA MED ATT VI INTE SMUTSKASTAR NÅGON UTAN PÅSTÅR ATT INFORMATIONEN VI KOMMIT ÖVER TYDER PÅ ATT DOM VART LURADE OCH ATT DET VA ANLEDNINGEN TILL ATT DOM STÄNGDE NER INNAN DENNA ENS VART KLASSAD. Därför vill vi att ni har det i beaktning när ni testar denna, även om vi vet att detta är en riktig höjdare!

20200924
På senaste tiden har vi märkt att sidan laddade långsamt och var allmänt seg. Vi gjorde därför en del serveruppdateringar och andra modifikationer under gårdagen som förhoppningsvis gör att sidan kommer att vara snabbare nu och ett bra tag framöver för att du som kund ska få en smidig och snabb upplevelse! 🙂

20200921
Det var ett tag sen vi har kommit med några värdiga nyheter, men nu är det äntligen dags! Vi har fyllt på lagret med PHENIBUT, BACLOFEN (pulver), MEMANTINE, MELATONIN och sist men inte minst en ny bensodiazepin RILMAZAFON. Vi har även fyllt på lagret med 4-CL-PVP.

20200827
Nu har vi fyllt på med lite nytt och spännande. Vi har fått in GABAPENTIN, MEPHEDRENE och 4-FEA. Vi kommer inom kort att utöka vårat “APOTEK” med lite nytt med tanke på nya NL lagen. Vi har även en värdig ersättare till A-PIHP påväg, men den kommer dröja ca 6v. En oerhört spännande ny bensodiazepine ska vi också börja sälja inom 4v eller så snart våran analys är klar.

20200726
På tisdag klassas A-PIHP m.m. Vi kommer därför att sluta sälja det på måndag (27 juli). Det finns lite kvar så passa på medans ni kan. Ni måste ha gjort ordern och även betalat den innan måndag kl 21:00. Dom ordrarna som är obetalda kl 21:01 raderas och ska inte under några omständigheter betalas. Betalas dessa så riskerar ni era pengar då vi inte alltid kan utesluta att det är ordrar ni fått skickade efter som att dom är raderade efter kl 21:00. Vill även passa på att berätta att vi har hittat en ersättare men den kommer tyvärr inte vara klar förrän om 8-10v.
Passa på nu och håll utkik efter uppdateringar!

20200703
4F-PENTEDRONE i lager. Seg support vi vet, kämpar på för att komma ifatt och kompensera upp det. A-PIHP tillsammans med annat kommer klassas som narkotika 28 juli. Passa på att bunkra upp medans det finns i lager, snart är det slut och kommer ej att fyllas på.

20200625
20% rea på A-PIHP, dubbel mängd på BRETAZENIL och rea på 4F-3ME-A-PVP

20200602
A-PHIP BRUNT är slut och kommer ej att fyllas på. Dom som beställt men som det inte fanns lager till kommer få vitt istället. Det är av bättre kvalitet så ingen kommer bli missnöjd. Nu har vi även börjat sälja en ny batch av NEP. Det kommer rensas lite i vårt sortiment samtidigt som nya spännande produkter kommer.

20200527
Vi kommer uppdatera vårat sortiment men lite nya spännande produkter. Dom finns att köpa redan nu för dom som vill men dom kommer ej att skickas förrän torsdag kväll/fredag förmiddag p.g.a. logistiska skäl. Passa på medans det finns i lager då dom nya substanserna enbart finns i en väldigt begränsad mängd för att vi ska kunna skaffa oss en uppfattning om hur populära dom är innan vi köper större mängder.

Vill också passa på att be om ursäkt för lite seg support men p.g.a. hälsoskäl så har supporten legat efter lite. Det ska jobbas ifatt över helgen och utskick har fungerat och kommer fortsätta fungera precis som vanligt.

20200416
Äntligen påfyllning av 3-HO-PCE av högsta kvalitet. Nu erbjuds även lite högre kvantitet. Vi är fan jävligt grymma på det här ändå..

20200324
BILLIGT BRETAZENIL pulver äntligen här!

20200318
Nu kör vi 15% rabatt så att ni kan bunkra upp lite extra inför er karantän eller bara för att.. Använd er utav rabattkoden “Coronadays”. Vi har också sänkt priset på vår 1CP-LSD.

20200312
Sänkta priser på vårat “A-PIHP, BRUNT” och så har vi fått in en annan variant som heter “A-PIHP, VITT KRISTALLINT

20200309
Sänkta priser på 4F-3ME-A-PVP.

20200219
Nu har vi fått in 2 spännande produkter. En mindre mängd 3-HO-PCE och även 4F-3ME-A-PVP.

20200213
Brunt A-PIHP av hög kvalitet från våran pålitliga leverantör som levererade till oss i början av våran karriär. Passa på, detta är verkligen begränsat just nu då det är brist i hela världen mer eller mindre. Vi kör 25% REA på den till på söndag för att få er våga testa efter våra misslyckanden med att hitta respektabel kvalitet.

20200123
a-PCYP och 1cP-LSD finns nu att köpa! PASSA PÅ SÅ LÄNGE VI HAR DET I LAGER! KAMPANJ PÅ 1CP-LSD FRAM TILL BÖRJAN AV FEB!

20200122
Vi har nu en löjligt schysst REA som pågår fram tills på Fredag. Dessutom fungerar Bitcoin betalningar igen! 🙂 Tyvärr så var det delade meningar om kvalitén på vårat A-PIHP så vi valde att kassera även denna batch för att slippa framtida dispyter med er kunder. Vi kommer inte försöka att importera denna substans igen om våra kommande produkter lyckas ersätta A-PIHP.

20200121
1CP-LSD och A-PCYP på lager innan helgen!

20200114
Äntligen påfyllning av flera produkter. Bland annat A-PIHP (som varit oerhört efterlängtat en bra tid nu), men även HEX-EN och NEP! 🙂

20191229
Vi har bytt swishnummer, så alla ovetande ordrar är raderade. Ni som inte redan betalat era ordrar behöver göra en ny order och få nya instruktioner.

20191225
20% mellandagsrea på allt i sortimentet. Passa på medans lagret är påfyllt! Priset är redan justerat.
God jul och Gott nytt år!

20191218
Äntligen så har vi nu 4CL-PVP, NEP och HEXEN på lager!

20191217
Tyvärr så var det problem med kvaliteten på det a-pihp som skulle komma. Så vi har valt att inte sälja det. Men 4CL-PVP, NEP och HEXEN kommer imorgon som planerat.

20191207
Ny batch av 4F-ADB och MD-PEP!

20191112
Nu fungerar Bitcoin och Litecoin betalningar igen! 🙂 Du får dessutom 10% automatisk rabatt när du väljer att betala med det 😉

20191104
Glöm inte att prenumerera på vår telegramkanal där släpper vi grymma rabattkoder för er trogna kunder och även speciella rabatter för er bulkhandlare!

HazardChems

20191101
Nu har vi fyllt på med HEXEN, M-PHP och BK-ETHYL-K!

20191014
Glöm inte att prenumerera på vår telegram kanal. Vi har redan gett ut en rabattkod där och det kommer komma fler rabatter och mer information som är enbart för er på kanalen.

HazardChems

20191010
Påfyllning av NEP!

20191009
!OBS! NY MAIL PGA ATT PROTONMAIL HAR BLOCKAT VÅRAN MAIL HOS DOM. !OBS!

NI NÅR OSS PÅ hazardchems@criptext.com

Alla som har obesvarade mail eller har nya konversationer måste skriva till den nya mailen!

20191005
Vi vill börja med att be om ursäkt för sena svar på mailen. Denna helg kommer tillägnas åt att svara alla supportärenden och att modernisera samt justera vår säkerhet och sätt att arbeta. Vi har haft problem med leveranserna ni väntat på och hoppas att vi får svar på hur det blir med dom under kommande vecka. I fortsättningen så kommer vi vara kortfattade med våra uppdateringar här. Istället så får dom som vill ha kontinuerliga uppdateringar prenumerera på våran TELEGRAM KANAL. Där kommer vi uppdatera så fort det händer något nytt eller om vi känner för att ge ut rabattkoder osv. Kanalen heter kort och gott “Hazardchems”.

20190909
A-PIHP skickas nu som vanligt och alla som gjorde ordrar på det innan helgen har fått sitt skickat.

20190903
A-pihp är nu i säker förvar och går att köpa. Men vi kommer inte skicka ut ordrar innehållandes A-pihp förrän under helgen. Passa på, det är ett väldigt begränsat lager och vi hoppas kunna fylla på inom kort igen. Men som ni märkt så blir det oftast inte som vi planerat. Resterande produkter kommer under nästa vecka!

20190828
1cP-LSD, A-PIHP, KLEFEREIN, SL-164 och METHYLPYRROLIDATE är påväg hem och befinner sig just nu förhoppningsvis på ett plan någonstans!

20190730
Nu kan du betala med Kryptovaluta igen!
Vi accepterar Bitcoin och Litecoin. Du som väljer att betala med Kryptovaluta får dessutom 10% rabatt avdraget automatiskt. (Rabatten sker när omräkningen från SEK till Kryptovalutan sker).

20190714
Kampanjpris på NDH, HEP, MDPT OCH BMDP! Passa på!

20190706
Vi har nu sänkt priset på MD-PEP och 4F-EPH.

20190627
Nu har vi äntligen fått in NEP och 4F-EPH. Det går nu att beställa hem men dom som beställer det får deras ordrar skickade under helgen. Pågrund av det så har vi 10% rabatt på dessa produkter. 4F-EPH är väldigt potent och våran tanke är att det ska vara en ersättare på våran A-PIHP tills vi fått in nytt.

20190619
Nu har vi fyllt på sortimentet lite. Vi ber om ursäkt för dålig service senaste månaden men nu är vi igång som tidigare. Dock så kan utskicken dröja 1-2 dagar om vi blir allt för överösta med ordrar. Nu har hex-en, bk-ethyl-k och md-pep kommit. Mer kommer nästa vecka!

20190614
Vi är ledsna att vi har haft uselt sortiment och usel support dom senaste 3 veckorna. Tyvärr så försvann en del av vårat sortiment under vår leverans. Men det ser ut som att det ska ordnas nästa vecka. Snälla fråga inte när eller så. Vi kommer börja sälja det på hemsidan så fort vi kan va helt säkra på att det är i Säkert förvar så vi inte tar emot pengar för något vi ej kan leverera.

20190520
Vårat A-phip kommer inte bli påfyllt denna månad. Vi kompenserar det med att ta in Bk-ethyl-k och Hex-en av hög kvalitet igen. Dessutom kommer vi utöka vårat sortiment med Nep, Md-pep (Mdpv analog) och 4f-eph (ethyl-phenidate analog).

Det kommer börja säljas under helgen. Det tas enbart in en begränsad mängd för att ta reda på vad ni föredrar och vad ni vill ska stanna i sortimentet.

20190507
Swish så var vi igång igen.

20190506
Tyvärr så har vårat swish stängts ner. Men vi är uppe med nytt imorgon! Detta är anledningen till sent svar på mail. Vi har haft fullt upp med att fixa swish alternativet. Snart är allt som vanligt. Vi längtar lika mycket som ni gör! Inom 10 dagar så kommer det lite nya produkter men vilka det blir får vara en hemlighet!

Mvh

20190503
Vi har problem med swish så nu kan man bara betala med cryptovalutor. Dom som har betalat med swish under maj månad måste skicka en print på swish betalningen så vi kan bekräfta att den är gjord och för att ni ska kunna få era saker.

20190427
Tyvärr så är a-pihp slut på lager hos vår leverantör så det kommer inte fyllas på inom dom närmsta 6-7 veckorna. Så vi har sänkt mängderna vi har till salu för att få det att räcka till så många som möjligt. Men det kommer ta slut inom 2 veckor även hos oss. Så passa på medans det finns och vi är på en intensiv jakt på en ersättare.

20190327
Äntligen har vi turen med oss. Allt har gått snabbare än planerat, så dom nya substanserna som kommit kommer vi börja leverera redan imorgon!

20190326
Nu har vi ändrat så att man får dubbelt upp på 3-CMC. Priset är ordinarie pris men vi har ändrat så att man får 4 istället för 2 osv. Passa på, det gäller så långt lagret räcker!

Vi har nu också utökat vårat sortiment med 3-HO-PCE, 4F-ADB och PAGOCLONE. Men av logistiska skäl så kommer vi inte skicka dom ordrarna som innehåller dom substanserna förrän under helgen. Det är hos oss nu så det finns ingen risk att det inte skulle skickas.

20190312
Bk-ETHYL-K, HEX-EN och 3-CMC utgår ur sortimentet inom kort så passa på!

20190311
Glöm inte att 3cmc klassas som narkotika inom kort. Så passa på så länge det finns att få tag på i Sverige!

20190308
Vi slutar veckan med att ha 20% rea på 3-cmc! Det är redan avdraget på priset.

20190307
Imorgon öppnar vi som vanligt igen. Så det är fritt fram att använda rabatten vi erbjuder. Men den rabattkoden kommer inaktivera någon gång idag, när det blir är en överraskning. Så passa på att ta del av rabatten medan ni kan. Dom som har gjort ordrar med rabatten men inte betalat innan idag 23:59 Kommer få sina ordrar raderade.

20190219
Alla dagens ordrar är nu skickade. Vi erbjuder nu 25% rabatt för er som gör en order redan nu och betalar direkt. Vi raderar ordrar som är obetalda efter 3 dygn. Vi har också en kampanj som innebär 100KR/G  BMDP, MDPT, NDH och NEP. Rabattkoden “25%” går inte att kombinera med kampanjen.

20190219
Vi har ändrat på tiden idag. Ni har fram till kl 19 på er idag att göra ordrar och betala för att vi ska hinna skicka.

20190217
Vi skickar dom sista ordrarna den 19de på förmiddagen så passa på att göra era köp nu och betala så snart som möjligt!

För att kompensera lite för ledigheterna så kan ni använda er av rabattkoden 20%

20190208
Ni som vill ha er order denna månad måste göra och betala er order senast den 19de februari på morgonen. Vi går på semester den 19de till den 8de mars.

20190123
Nu har vi fått in lite nya produkter.

Två av dom har vi väldigt lite information om. Det är NDH och HEP, båda är HEX-EN ersättare. Sen så har vi även fått in MDPT, BMDP och bruna varianten av A-PIHP. Alla våra produkter är tillverkade inom EU så det är så bra kvalitet det går att få.

20190116
OBS! 20% REA PÅ A-PIHP OBS!

20190109
2-FDCK är snart slut och vi kommer inte fylla på med mer. Vi kommer istället ta in en som enligt oss är en lämplig ersättare till både 6-APB och 2-FDCK. Det kommer under februari.

20190107
Kommentarer är borta för att folk missbrukade funktionen genom att använda den som någon slags chatt. Det var den inte till för och vi har inte någon extra tid att granska kommentarer, Därför försvann den.

Vi har lite nya produkter på ingång som kan bli både flipp eller flopp.

MDPT, BMDP, NDH OCH HEP.

Vi är tacksamma om vi inte får en massa frågor om dom. Vi vet precis lika lite om dom som ni gör, det vi vet är att det är stimulanter. Dom kommer under nästa vecka.

20181222
15% rabatt på hela sortimentet fram till 31 December. Ordrar som inte är betalde innan 31 December kommer att raderas 1 Januari om man har utnyttjat denna rabatt.

Så vill ni ha 15% rabatt, skriv i koden december15 i kassan och betala innan året är slut!

20181209
Under fredagen började vi skicka ut nya batchen 3-cmc och a-phip. Den nya batchen av hex-en började vi sälja för ca 10 dagar sen. Just nu är det inte prioriterat med nya produkter. Vi har redan mycket att göra som det är just nu. Men efter nyår så ska det läggas fokus på att uppdatera utbudet lite. Glöm inte nu att vill ni ha era grejer till jul, mellandagarna eller nyår så behöver ni beställa redan nu. Inte för att vi tar ledigt mer än på röda dagar men för att postnord är postnord.

20181207
6-APB kommer inte fyllas på när lagret är slut. Så passa på att handla denna klassiker medans ni kan göra det för sista gången “lagligt” I Sverige.

20181127
20% rabatt på 3-cmc från till imorgon kväll.

Dom ordrarna som använder rabattkoden måste betala direkt annars så raderas ordern imorgon!

Använd er av koden “cmc20” i kassan.

20181127
Vi svarar inte på frågor som dessa.

  1. När skickades min order?
  2. Skickar ni min order idag?
  3. Skickade ni min order innan tömning?
  4. När kan jag förvänta mig att min order kommer?
  5. Ni skickade min order för 1 dag sen, varför är den inte här än?
  6. Kan ni skicka postförskott eller rek?
  7. Ni är idioter, min order skickades för 2 dagar sen och jag har den inte. Skicka tillbaka mina pengar eller skicka ordern igen.
  8. Jag missade eran rabatt kan jag få dubbelt på nästa order?
  9. Jag tyckte inte om det jag fick kan ni bjuda på nästa order?
  10. Kan ni skicka min order så betalar jag den 25te?

Skriv inte till oss om ordrar om dom inte är mer än en vecka sena. Det är jul tider så vill ni ha något under jul och nyår så är det lika bra att bunkra upp nu då det är stor risk att det försvinner helt eller är på vift. Under dec/jan så är posten värdelös och det kan ta upp till en vecka att få era brev. Vi ersätter inte brev som försvunnit då vi inte har registrerad post så kan varken ni eller vi styrka något så ni beställer helt på egen risk. Vid vissa tillfällen då det är trogna kunder vi har förtroende för så kan vi ersätta dom med en rabattkod för att visa att vi vill väl. Men vi blåser ingen på 288kr för att ha råd att kunna köpa några extra frimärken. Vi är väldigt trötta på kunder som beter sig som idioter och tror att kunden alltid har rätt. NEJ i dessa kretsar av människor så litar vi inte på 90% av er. Ni vet varför och vi vet varför så det är inget att diskutera. Ni vet att vi är ärliga och vi riskerar inte att få dåligt rykte för att kunna köpa en extra lyxig macka på Statoil. SNÄLLA FATTA DET HÄR SÅ VI KAN FOKUSERA PÅ VIKTIGARE SAKER SOM GYNNAR ER ISTÄLLET FÖR ATT VI SKA BEHÖVA BLI TRÖTTA PÅ LIVET AV ALLT TJAT OCH LÄGGA NER SKITEN!

20181120
Nu är det snart black friday, så vi tänkte va lite bättre än alla andra och ge er er rabattkod redan nu! Använd rabattkoden “BLACKWEEK” så får ni 10% rabatt på er order.

Koden är giltig till söndag och begränsad till en gång per kund. Glöm inte att vi har inget bokningssystem så ordern raderas efter 3 dygn och då kan ni ej använda er av koden igen om ni tidigare skrivit in den.

Vi har också fått påfyllning av 4-cl-pvp, 3-cmc och Hex-en. Den nya batchen 3-cmc är kristaller, det är dock möjligt att vi krossar dom enbart för smidighetens skull. Det börjar iallafall säljas så snart den gamla batchen är slut. Nej jag vet inte när det blir och vi kan inte göra ett undantag för just dej. Va vänlig att respektera det.

20181030
Nu har vi en ännu säkrare server och plattform med SSL kryptering för alla transaktioner!

20181027
Vi på HazardChems.se vill önska alla våra kunder en Glad Halloween! Därför kan du använda rabattkoden “10okt” för 10% rabatt under hela Halloween!

20181023
Vi har haft fel på rabatten så vill ni ha 10% så kan ni använda rabattkoden “10okt”. Den går att använda hur mycket och hur ofta man vill fram till 31 oktober.

20181016
Ni som tror att bara för ni kan göra en order och sen betala efter en vecka tror fel. Vi har inget “boknings system”, så från och med nu så raderas alla ordrar som inte är betalda inom 3 dygn. Detta är för att ge dom som betalar direkt deras produkter först. Sen så är det väldigt vanligt att vi får mail om att man har skrivit fel adress i beställningen eller fel ordernummer i betalningen. Vi är snabba på att skicka ut ordrar och vi kommer från och med nu inte ersätta eller skicka om ordern om ni uppgett fel information.

20181016
Nu finns både 6-apb och A-phip i lager igen!

20181016
Nu kan du betala med Kryptovalutor igen.

20180928
10% rabatt på allt fram till den 30de okt kl 12:00. Vi postar även Fredag/Lördag denna vecka för att slippa bli överbelastade på måndag när det är lönehelg osv.

20180927
A-phip är slut Men det kommer mer under nästa vecka. Dessutom så får vi in den älskade 6-apb nästa vecka!

20180920
A-PHIP och M-PHP i lager nu!
A-PHIP är ett väldigt begränsat lager för att det var bara ett testköp av produkten.

20180916
MPHP & A-PHIP SNART I LAGER

20180829
Idag öppnar vi shoppen efter att vi har fixat och trixat med lite grejer som ska underlätta för oss. Vi har ändrat lite i våra rutiner och vi skickar enbart Måndag-Torsdag. Detta är för eran säkerhet. Ni kan nu göra ordrar och betala men första utskicket blir måndag. Glöm inte att när vi tar ett break så gör vi det för eran skull. Eftersom att vi inte vill kompromissa på vissa saker så känns det bättre att ta en paus.

20180809Tyvärr så känns det som att vi har för mycket motgångar just nu för att kunna hålla detta stabilt. Vi tar nu en paus på någon vecka med att fylla på lager osv för att komma tillbaka när vi är helt säkra på att vi inte sviker er genom seg support osv. Dom som inte fått sitt kommer få det snarast. Vi svarar fortfarande på support frågor och vi skickar dom ordrarna som är betalada osv.

 20180717
Vi ber om ursäkt för att vi har svarat segt på mail men alla kommer få svar på deras mail senast imorgon. Detta är för att vi har underskattade eran köpvilja så vi startade underbemannade. Vi har nu mer eller mindre jobbat ifatt allt (ca 30 mail kvar). Men pga detta så kör vi 10% rabatt några dagar fram för att kompensera för sena mailsvar.

20180714
Nu kan du även betala med olika kryptovalutor. Bland annat Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero och många fler helt automatiskt.

20180707
Nu är detta väldigt tråkigt att vi startar såhär men vi har fått ett oerhört högt tryck som vi inte var i närheten av förberedda på. Det är möjligt att just ditt paket skickas på tisdag istället. Är det så att det är okej så behöver ni inte höra av er till oss men är det så att det är ett problem för er så kan vi betala tillbaka pengarna bara ni mailar oss.

20180706
Nu har vi öppnat.
Inga samples skickas och undvik onödiga frågor till supporten för att vi ska kunna få igång detta så smidigt som möjligt.
Dom olika statusarna är, pausad=obekräftad, behandlas=betalning bekräftad och färdigbehandlad= skickad.
Vi vill inte ha några frågor om när det är skickat osv, statusen ändras inte om inte statusen stämmer.
Post skickas alltid enbart oregistrerat och vi skickar en gång per vardag, olika tider varje dag och det är ingen information ni kan få innan det är gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *