Nu är äntligen vår ersättare till A-PIHP här! Varmt välkommen 3F-A-PVP!

Nu är äntligen vår ersättare till A-PIHP här, det är 3F-A-PVP. Efter en intensiv jakt på labb och substanser så hittade vi till slut ett labb i EU som kunde göra denna. Det finns många försäljare i världen som påstår sig sälja denna men vad vi vet så är det inte en enda som har denna på riktigt. Först och främst så finns det inte kinesiska labb som kan göra denna då det tydligen är svårt om inte omöjligt för dom att gör denna utan att bryta lagar. Detta är enbart rykte och spekulationer men det finns en sak att ta i beaktning innan ni jämför denna med det som dom svenska legenderna sålde på sin tid. Det är att dom stängde ner verksamheten för att dom kom på sig själva att 3F-A-PVP dom sålde va något annat som va klassat. VI VILL VA TYDLIGA MED ATT VI INTE SMUTSKASTAR NÅGON UTAN PÅSTÅR ATT INFORMATIONEN VI KOMMIT ÖVER TYDER PÅ ATT DOM VART LURADE OCH ATT DET VA ANLEDNINGEN TILL ATT DOM STÄNGDE NER INNAN DENNA ENS VART KLASSAD. Därför vill vi att ni har det i beaktning när ni testar denna, även om vi vet att detta är en riktig höjdare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *